Vi öppnar nytt Devize-kontor i Stockholm!

Nu öppnar vi på Devize upp portarna till vårt nya Stockholmskontor. Stadsdelen är Södermalm och adressen är Folkungagatan 122. Från start kommer vi vara två personer på plats, med planer på att bli fler.

Devize har sedan starten haft sitt huvudkontor i Sundsvall som växt till cirka 15 anställda. Som nästa steg i vår utveckling öppnar vi nu efter påskhelgen ett helt nytt kontor även i Stockholm. Dels för att ha en permanent arbetsplats för våra numera två anställda där, och för att ha närmare till att möta våra nuvarande och framtida kunder i den regionen.

Våra medarbetare i Stockholm är Sitevision-specialisterna Ove Lundkvist och nyanställda Erik Sylwan, som vi återkommer med en närmare presentaiton av snart.

Ryktet går nu att kaffemaskinen på Folkungagatan 122 ska vara avsevärt bättre än den på Sundsvallskontoret. Så om du vill avgöra det eller bara träffa Ove och Erik är du välkommen in på ett besök! Självklart kan ni även i fortsättningen också besöka oss på vårt huvudkontor i Sundsvall på Storgatan 29.

Devize Nyanställda Stockholm